Every day stuff

Just nu är det mycket som händer samtidigt som det knappt är något. Nu i början av veckan har jag knappt gjort något. Träffade Matilda i måndags och lunchade med henne och myste runt lite på Tibro innan jag på kvällen begav mig till Cornelias sommarstuga med Miccan, Emma och andra Matilda. Där blev det lite god kvällsmat samt mys och kortspel. Hur härlig kväll som helst.
Igår hjälpte jag Felicia att bli i princip klar med sitt visum och sen njöt jag av sensommarsolen i en solstol innan kvällen kom då det blev en cider och en lätt kvällsmat på Milan med Matilda. Hur mysigt som helst, det kändes nästan som att vara utomlands när vi satt där på uteserveringen. 
Det är något speciellt med de här sensommarkvällarna. De ljumma vindarna och bara känslan i luften får mig att bara vilja ligga på en kulle och kolla på stjärnorna. Jag får en sån härlig känsla i kroppen av dem. Jag har alltid tyckt illa om hösten men nu börjar jag inse att den nog faktiskt kan vara lite av en favoritårstid hos mig på något konstigt sätt... 
I alla fall, resten av veckan nu är det jobb varenda kväll. Idag jobbade jag och egentligen skulle jag ha varit ledig imorgon men jag fick hoppa in och jobba istället för en av killarna så det blir inget mer ledigt för mig denna vecka. Mer pengar till Kanada dock och det ska jag ju inte klaga på!
 
Nu ska jag sova för det behöver jag. Ha det!
 
Jag tycker det blir så tråkigt utan bilder så här har ni en fin gammal bild på mig och Matilda. Enjoy, haha!
 
 
Vardag | | Kommentera |

Heartbeats

Tankar | | Kommentera |

Every new beginning comes from some other beginning's end

Nytt, nytt, nytt. Allt är snart nytt! Ny bloggdesign (haha, jag vet att det är sjukt fel med Thailands-headern men designen var så fin), nya kläder, snart ny frisyr, snart nytt land och nya vänner. Allt förändras.
 
Jag ska verkligen suga ur allt ur den här helgen. Har en känsla av att det kommer att bli en grym helg trots mycket jobb (både idag och söndag). Imorgon ska vi fira min fina vän Åke som fyllde år i söndags. Inför det är det även ett par kompisar som jag inte har träffat på flera månader som är här. Det ska bli så jäkla kul att träffa alla och det skadar ju inte att det är Olstorp vi ska till och att det dessutom är Björn Rosenström som uppträder. Kan ju inte bli annat än grymt!
Ikväll är det som sagt jobb men förhoppningsvis slutar jag inte allt för sent och kan hitta på något efter ändå. Jag vet ju hur kvällen skulle se ut om jag fick bestämma men det ska jag nog inte ha för höga förhoppningar om, haha.
 
Nu ska jag njuta av solen innan det bär av till Karlsborg. Ha det så bra. Puss!
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp