Last week

Är nu inne på min sista vecka i Banff. Känns så otroligt skönt och spännande! I Lördags bokade vi våra bussbiljetter till Toronto så nu är det bara att vänta. Först var det meningen att vi skulle stanna i Thunder Bay på vägen men eftersom det kostade ca $100 mer kände vi att det inte riktigt var värt det eftersom det enda vi skulle ha gjort där var att titta på ön som staden är känd för. Vi kommer ändå att göra ett stopp där på vägen så vi kanske hinner springa ner till hamnen och ta ett kort om vi har tur, haha. 
Jag är i alla fall jättetaggad på Toronto. Det verkar vara en riktigt häftig stad! Älskar att Niagara fallen ligger bara en dagsutflykt bort också så att man får med det "på köpet"! Jag har suttit och kollat runt massa på nätet om saker man kan göra där och jag blir bara mer och mer peppad på att åka nu. Det verkar som att vi kommer stanna där i fem dagar så här långt. Vi har dock inte bokat något än så inget är säkert. Efter Toronto tar vi en buss till Montreal där vi ska träffa Pav och bo hos honom i några dagar. Vi har båda saknat honom massor så det ska bli riktigt kul att återförenas igen för vi tre (och Darryl) hade alltid så sjukt kul ihop. Vet inte riktigt vad vi ska göra i Montreal men det får vi väl se, något ska vi väl kunna hitta på! 
 
Just nu sitter jag och funderar på om jag ska ta tag i livet och städa och marinera lite kyckling. Vi ska nämligen ha "family dinner" ikväll. En gång i veckan de senaste fyra eller fem veckorna har vi en stor middag då alla lagar något och bjuder på och så får man ta sig av det man vill ha. Det är både mysigt, praktiskt, mättande och roligt. Det är ju så många typer av mat det bjuds på från flera olika kulturer så man får prova massa nya roliga rätter! Ikväll är det bbq som gäller och jag tänkte slänga lite kycklingspett med thai-inspirerad marinad samt sparris på grillen. Ska även göra chokladdoppade jordgubbar. Gud, blir hungrig bara av att skriva det!
Igår hade vi staff-party på Peppers efter stängning. Det var beer pong, gratis pool och hela personalstyrkan från alla avdelningar. Vilket liv det blir när alla samlas så alltså! Jag och Lisa krossade Darryl och Morten i pool vilket var en sjuk boost för egot, speciellt när Morten tog upp det igen på lunchen idag, haha!
 
Eftersom internet är kass här och jag inte orkar vänta på fler bilder, bjuder jag på en ynka bild från när jag och Louise var i Lake Louise förra veckan. Satte oss här och tog en öl/cider och en hamburgare. Stunder som dem klagar man inte på livet!
Allmänt | | Kommentera |
Upp