Hockey finals

Trots att hockeyn började klockan fem på morgonen, när vi hade en lång jobbdag som började klockan nio, fanns det ju liksom inget annat alternativ än att ställa klockan och gå upp och kolla. Extra viktigt då det var just Kanada Sverige spelade mot såklart! Synd med förlust dock men med tanke på Sveriges spel var det inte mer än rätt att guldet gick till Kanada. Jobbigt dock när man sitter tre svenskar i en bar fylld med Kanada supporters...

Jag i min nya snygga halsduk som jag köpte i fredags. Den bar jag sålklart igår och blev utbuad när jag kom in på Pepper's, haha. 
Vi passade på att äta en riktig brakfrukost när vi ändå var uppe så tidigt och var på restaurangen. Pannkakor, scrambled eggs, bacon, chokladmjölk och en fruktskål på det. Inte illa alls!
Allmänt, Vardag | | Kommentera |

Bbq party!

I onsdags fyllde Morten år och för att fira drog han ihop personalen på hotellet (alla housekeepers iaf och några till) till en grill-fest. Det var riktigt kul faktiskt för många kom och grillade, umgicks och tog några öl. 
Mindre kul var det dock att jag höll på att bränna sönder hela fingret. Då är det tur att man bor i Kanada så att man har snö tillgänglig på två sekunder för att kyla! 

Maria och Maria. 
John leker grillmästare och Catherine posar med korven, haha. 
Louise, Chloe, Althea och Maria. 
Allmänt, Vardag | | Kommentera |

Hard Work

Det har varit "family day" idag. Det är en helgdag så i och med att det har det varit långhelg, så det har varit sjukt busy (ledsen för svengelskan här men kommer verkligen inte på något bra svenskt ord, kass jag vet) hela helgen och även idag. Igår (söndag) jobbade jag tio timmar och idag nio. Det värker i hela benen och fötterna och det känns som att hela mitt huvud är fyllt med sirap. Gött va?
Nu är jag iaf hemma hos Simon. Det känns riktigt skönt att komma bort från hotellet när man har jobbat så mycket. Jag hade tänkt åka skidor imorgon eftersom jag är ledig och inte har åkt på länge men med tanke på hur utmattad jag är känns det som att det är bättre att bara vila upp mig eftersom det är min enda lediga dag den här veckan. Ska nog boka klipptid och lite sånt.
 
Skön bild på Morten för några veckor sen. Vi har små vagnar som vi har våra grejer i eftersom det är en relativt stor resort och vi har mycket att bära. Tyvärr lyckades de välja en mindre bra vagn den här dagen och den fullkomligt kollapsade. Alla "väggar" ramlade av. Brast ut i asgarv när detta hände. Som tur var var vi precis på väg hem så det var ingen större skada skedd.
 
Nu är det dags att sova, natti! Ha en bra dag, kram!
Allmänt | | Kommentera |
Upp