Today

Nu ska jag snart iväg till Nettan och klippa mig. ÄNTLIGEN känner jag bara! Har inte klippt mig sen i Februari tror jag... mitt hår är så äckligt långt och fult nu vilket gör att jag alltid känner mig ful vad jag än har på mig. Så det här är välbehövligt! Efter att jag har gjort det ska jag svänga förbi Felicia en stund och sen ikväll blir det vinkväll med Miccan. MYS! 
Jag har suttit ute och solat nu hela förmiddagen och egentligen vill jag bara fortsätta med det men det går icke! Kanske sen när jag kommer hem... ska dock klippa gräset så vi får se lite. Tänkte även försöka få upp inlägget om Niagara Fallen men får se om jag hinner/ orkar fixa med det idag.
 
Bild från en liten gränd i Kensington, tyckte det var så ball vägg så tvingade Simon att stanna och ta en bild på mig, haha.
 
Ha en bra dag, kram!
Allmänt | | Kommentera |

Kensington Market, Toronto

Dag tre i Toronto var det min tur att bestämma vad vi skulle göra och jag hade läst om marknaden i Kensington så dit ville jag gå. Vi kollade på kartan och insåg att det var en bra bit att gå så vi snörade på oss våra freeruns och gav oss ut. Först gick vi lite fel men efter ett tag hittade vi rätt och började strosa runt bland små affärer och klädställningar och små mysiga caféer och restauranger.
 
Welcome to Kensington! Redan här kände man verkligen av att man kom in i en ny del av staden, speciellt eftersom det ligger i China Town.
Färska frukter utanför en mataffär. Tyckte de var så färgglada och fina, haha. 
 
 Vi tyckte att det här var så roligt! Typiskt Kanada. De spelade massa reggae musik där inne och alla var riktiga hippies.
 Älskar verkligen färgerna! Det är det mysigaste med marknader tycker jag. Alla udda grejer man kan hitta.
 Jag riktigt skrek till när jag såg det här stället! Mitt bland alla små hippiebutiker ligger caféet Fika. Simon sa direkt "jaha, jag antar att vi ska in här?". Japp, en fika på fika blev det minsann!
 
Allmänt | | Kommentera |

Toronto day 2

Vi missade frukosten på vårt B&B även andra dagen så vi låg kvar och myste ett tag. När vi äntligen lyckades få upp persiennerna och titta ut insåg vi ju dock att det var väldigt fint väder ute, så vi tyckte att det passade bra att ta CN-tower denna dag då det var klart. Efter ett tag var vi båda färdigduschade och påklädda och tog oss till närmsta Tim Horton's för vad folk nog kallar brunch snarare än frukost. Därifrån gick vi till CN och Simon blev mer och mer nevös ju närmre vi kom och han såg hur högt det var. Han har höjdskräck stackarn men envisades med att han absolut skulle med, vilket jag tycker var jäkligt modigt!
 
På vägen dit, den stora cirkeln på tornet är dit upp vi åkte. Man kunde åka ända upp till den lilla om man ville men det kostade extra och med Mr höjdskräck var det illa nog med den stora.
Den här bilden är tagen precis underifrån. Det var då man insåg precis hur högt det var!
Bild tagen uppifrån tornet. Otrolig utsikt åt alla håll!
Här står jag på glasgolvet. Det var så himla läskigt att stå där! Jag och Simon liksom stapplade ut på det medan det var massa ungar som bara sprang omkring där på. Usch!
Och så klart, en selfie!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp