Viljan att vinna är starkare än rädslan att förlora

Grymmaste rubriken någonsin eller vad? Inspirerad av Adam Allsing som använde sig av de orden som pepptalk till sig själv innan han skulle tävla i "Vinn Adams pengar". Vet inte om detta fortfarande sänds faktiskt men den raden satte sig på hjärnan. Jag tyckte även att det passade mitt humör idag.

Idag har jag i alla fall krigat med min uppsats större delen av dagen och vilket jäkla flyt jag har haft! Det var som att de första två och en halv sidorna skrev sig själva. Jag är så stolt över att jag faktiskt haft det fokus jag haft och inte slappat som jag annars ofta gör. Jag var så djupt inne i skrivandet att jag klockan 14 insåg att jag ännu inte ätit lunch. Det blev det såklart ändring på direkt, haha. Nu har jag i alla fall bara ungefär en halv till en sida kvar och sen är jag klar. SÅ SKÖNT! Jag var rädd att jag skulle behöva sitta ända till imorgon kväll vilket verkligen gjorde att stressen kröp i mig eftersom jag har massor att göra. Nu känner jag mig dock både lugn och stolt över mig själv för att jag krigat på så bra. Nu ska jag kötta klart det sista och sen sova. Heja Heja!
Allmänt | | Kommentera |

It's on!

Snart ser min promenadväg ut så här igen. Längtar så!
 
Då har vi fått vår uppgift på hemtentan. Vi fick välja mellan två frågor varav den ena jag inte ens hade läst boken till. Vet inte om jag överhuvudtaget har boken faktiskt... men i vilket fall som helst fanns det ju en fråga till och den handlade om precis det jag faktiskt läst om. Jag kan verkligen inte säga att jag känner mig 100 på vad jag ska skriva, men något kommer jag i alla fall att få ihop. Frågan är ju bara hur man ska börja... jag ska göra mig lite frukost och fundera på det!
 
 
Allmänt | | Kommentera |

On a roll

Efter all min negativitet under gårdagen tog jag mig till gymmet. Hade inte sådär jättebra känsla inför passet egentligen men OJ vad bra det gick! Vi körde ett magpass och för första gången kände jag verkligen av resultat. Alla övningar gick som på räls och som grädde på moset visade vågen även på min framgång. Snacka om att bli peppad!

Idag startade dagen med en promenad i regnet med Sofia och Bentley. Blött men ack så mysigt! Sen har jag bara legat och läst. Det känns mycket bättre idag trots att de där tankarna fortfarande finns i bakhuvudet. Mina drömmar kräver ju ändå en ekonomisk insats så att ha en stadig utbildning att stå på är nog inte så dumt.

Jag ska försöka hinna med att baka lite idag också. Vi ska ha kalas för mig här i helgen och jag tänkte bjuda på biskvier med hallon och chevré, småkakor med smak av daim och kladdkaka och en tripple chocolate cheesecake. Jag är ju egentligen ingen höjdare när det kommer till att baka men hoppas att det blir som tänkt. 

Regniga dagar som dessa hade jag mer än gärna stått uppe på ett berg/ fjäll redo att kasta mig ut i backen. 
Allmänt, Vardag | | Kommentera |
Upp