A day in the park

Happ, nu gick det sådär långt mellan blogginläggen igen så nu kommer ännu en bloggbomb. Första inlägget är från förra fredagen då jag åkte till stan med Jana. Vi var först och köpte smoothies på ett ställe som heter "Shakes". De har både smoothies, fozen yoghurt, te och massa annat gott. Sen gick vi till biblioteket för att möta upp Maria, Maria, Kayo och Sarah. När vi hade suttit där en stund gick vi bort till parken för att bara mysa lite och ni ser ju varför, vädret var underbart och det var väldigt fint i parken just den dagen. Så vi satt där och pratade lite och bara allmänt umgicks.
 
Nog för att bergen alltid är fina men just den här dagen var de speciellt fina. Och parken är hur mysig som helst med den här utsikten åt ena hållet och floden åt andra.
 Kayo och Sarah. Vet inte vad som hände med Kayo's ansikte där men hon är himla gullig i vanliga fall!
 Maria, Jana och Maria. Maria's mamma hade skickat ett paket med massa grejer från Tyskland, bland annat Marabou mjölkchoklad.
 Älskar den här bilden så otroligt mycket för den är lite i närheten av hur fint det faktiskt är, inte riktigt men nästan.
 
Allmänt | |
Upp