Vancouver pt.2

När vi var i Vancouver så bodde vi på ett hostel. Det må inte vara det lyxigaste eller fräschaste man kan bo på men det är ett väldigt bra ställe att träffa folk. Vi bodde i samma rum som en tjej från Australien som hade lite mer koll på Vancouver (och Kanada i allmänhet) än vad vi hade. Hon hade ett tips till oss för vår andra dag. En cykeltur runt Stanley Park. Det tipset dog vi åt oss så det var precis vad vi gjorde vår andra dag.
Vi gick från vårat hostel på förmiddagen för att vi ville vara ute i god tid (eftersom vi skulle åka på kvällen). På väg till Stanley Park råkade vi dock få syn på Victoria's Secret. Hoppsan, där var vi ju tvungna att gå in! Det var inte en liten Victoria's Secret affär vi hittade heller, utan den var gigantiskt! Två våningar var det och den hade en separat avdelning med bara dofter, a girl's dream! Själv fick jag med mig en pyjamas, fem par trosor och en mascara och Felicia fick även hon med sig en hel del.
 
 
Vår lilla tripp förbi Victoria's Secret tog ungefär en timme så där försvann vår extra tid. Det var dock en väl spenderad timme och väl spenderade pengar! 
När vi kom ut därifrån fortsatte vi mot Stanley Park. Ett block ifrån parken stannade vi och hyrde var sin cykel och sen började vi trampa. När vi väl nådde parken förstod vi direkt varför vår rumskompis hade rekommenderat det för oss. Det var hur fint som helst! Utsikten över staden och att man hela tiden cyklade längs med vattnet var helt otroligt. När man nästan var hela vägen runt parken kom man fram till en strand som även den var väldigt vacker. Det var alltså mycket väl spenderad tid! Något även jag nu kan rekommendera för den som ska till Vancouver!
 
Även denna dag blev det pizza, inget vi klagade över dock som ni ser. 
 
Allmänt | |
Upp